Home Fidesa

1e afspraak

Home Bekken
fysiotherapie

Uitleg Bekken
fysiotherapie

Mannen

Vrouwen

Zwangerschap

Kinderen

Informatie & Formulieren

Tarieven

Contact

Privacy Policy

Klachtenregeling

Bekkenfysiotherapie Maud van Rutten


CORONA PROTOCOL

 

Alle patiŽnten van Fidesa worden geacht zich aan onderstaande voorwaarden te houden tijdens de Corona crises.

  1. PatiŽnten die snotteren, verkouden, kuchen en of koorts hebben worden niet behandeld. Meld dit aub van tevoren bij u behandelaar zodra u deze verschijnselen heeft en zeg de afspraak kosteloos af.

  2. PatiŽnt neemt altijd 2 eigen handdoeken en 1 hoeslaken mee. Praktijk verschaft deze niet.

  3. PatiŽnt mag niet zelfstandig de praktijk binnen komen. U wordt geroepen of gebeld als u aan de beurt bent, u wacht dus buiten (in de auto). U wordt door de behandelaar naar de behandelkamer gebracht. (geen wachtkamer gebruik)

  4. Alleen de patiŽnt zelf mag onder begeleiding van de behandelaar de praktijk betreden. Alle anderen zoals begeleiders mogen dit niet. Helaas is het niet mogelijk om kinderen mee te nemen.

  5. Er is (1 plek) beschikbaar in de praktijk voor patiŽnten die gebruik maken van de (deel)taxi en moeten wachten op de (deel)taxi. PatiŽnten die worden gebracht of gehaald door eigen begeleiders kunnen hier geen gebruik van maken. Deze begeleiders mogen de praktijk ook niet betreden.

  6. Bij binnenkomst kunt u direct u handen ontsmetten (rechts bij de ingang) Indien nodig krijgt de patiŽnt een mondmasker voor eenmalig gebruik. (Afhankelijk van de behandeling)

  7. Na behandeling wordt u door de behandelaar naar buiten gebracht. Wij werken op een strak tijdschema zodat wij u en onze veiligheid kunnen waarborgen!
    Als u vragen heeft deze in de behandeltijd stellen.

  8. Toiletgebruik voor- of na de behandeling is mogelijk. Let wel op de 1,5 meter afstand. Op het toilet zijn ontsmettingsdoekjes voor de bril ed. aanwezig en papieren handdoekjes voor na het handen wassen.

Wij danken u alvast voor uw begrip en gaan ervan uit met bovenstaande maatregelen u en onze gezondheid te kunnen waarborgen.

 

Terug naar boven